Årets första Månadsmöte

Lite stilbildande har folkpartiet varit föregående mandatperiod. Vi började kalla våra Gruppmöten för Månadsmöten i stället. Det lät så utestängande att kalla de "Grupp". Vem känner att de tillhör den? Även om det formellt är ordinarie och ersättare i kommunfullmäktige så består Folkpartiets fullmäktige grupp 2007 av 35 personer. Det är de som är valda till något uppdrag via kommunfullmäktige. Ganska bra spridning på uppdrag för ett parti med 4 mandat i kommunfullmäktige. Eller hur?

Apropå stilbildande - så tog Lennart Lindström också efter oss - så centerns kallas numera också Månadsmöten. Kd håller kvar vid Grupp och moderaterna måste jag säga att jag inte sett om de annonserat något inför denna gång?

Dagen har annars dragit iväg som bara den. I vanlig ordning. Någon gång då och då bör man göra som
Stefan Tornberg och skriva "körjournal". En bra metod att göra det några dagar och sen se vad man kan göra rationellare eller helt avstå att göra.

Själv har jag haft långlunch idag för att skjutsa mamma och hälsa på tant Adele på ett äldreboende. Väldigt fin lägenhet ute på Kallkällans äldreboende. Väldigt tyst och lungt - väldigt olikt många andra äldreboenden.

Nu börjar de ramla in mina vänner för kvällens möte. Förmodligen kommer det väl några rader ikväll. Men i morgon torde det bli glest med inlägg. Då ska jag beträda mitt uppdrag i Räddningskostnadsnämnden. Ni vet det illustra uppdraget jag skrivit om tidigare. Flygtaxin hämtar 05.35 och lämnar tillbak mig i Sunderbyn vid 21-tiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback