Det borde vara särskilda straff för vissa!

Det borde vara särskilda straffa - hårda såna - för de som ger sig på försvarslösa gamlingar. Och tyvärr verkar det öka - åtminstone får jag den känslan av mediarapporteringen.

Annars är det positivt att det ihop rasade golvet på Norrlandsoperan inte verkar ha krävt några dödsoffer, peppar, peppar.

Och kungen har delat ut medaljer - 32 stycken. Och jag som skrev häromdagen att Finland är bättre än oss på sånt här. Med anledning av att Wille Haara tildelats medalj ur presidentens hand.

Det far uppenbarligen omkring en hel del detoneringsfärdiga bomber på våra vägar. Under 2006 togs 27 500 prov som visade på ratt- och/eller drogfylleri. Mannen som i drogfyllan krockade vid Sunderby sjukhus i torsdags gjorde ju en ännu vådligare färd dagen efter i Boden. Där var det nog bara försynen som hindrade en katastrof.

Och Jämtland har fått dubbelt stryk i basket. Först herrarna på fredag och sen damerna på lördag.

Annars har det varit lite sovmorgon idag - till halv åtta. Min ambition om färre helgdagar med arbete- och politik är lite svår att uppfylla. I går blev det 10 timmar. Men idag ska det begränsas - det blir några timmars sortering av reseräkningar och kom-ihåg-lappar från gårdagens träff. Och så lite inläsningsjobb inför morgondagens Apu och kommunfullmäktige.

Det kan väl bli en liten resumé ikväll om vilka ärenden som kan vara intressanta. Ni vet väl att Kommunfullmäktige kan följas på 89.3 mHz (skriver man det så?).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback