En kan bli galen för mindre!

Nu funkar inte funktionen att kommentera heller. Alltså jag har betalat 500 spänn för detta. Herr Roland - hur har vi det nu med tekniken?

I går fick jag själv krypa in genom kommentarfunktionen för att ge mig till känna - och nu måste alla som blivit frustrerade över mitt bloggande maila direkt till mig. 

Ska vi verkligen ha de så här - Bloggmaster Rolandski?

Det blir ju lite fusk nu när jag utlyser tävlingen om första bild av Krister Hammarbergh när han cyklar omkring i Stockholm väl utrustad med cykelhjälm. Bilder även utan cykelhjälm deltar i tävlingen. Jag har nämligen aldrig sett Krister hantera annat än hästar under huven och möjligen kameler i form av cigaretter!

Om jag nu inte skrev det förut så var kommunfullmäktiges scoop när Krister avslöjade att han hade en cykel i Stockholm. Om jag nu inte missuppfattade det hela - att han var ute och cyklade i Stockholm?

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

betalade du 500 kr svart eller?

2007-01-30 @ 14:42:02
Postat av: Ylva

Det hoppas jag verkligen inte - men jag måste erkänna att jag inte sett F-skattebevis. Men bloggen är ju så publik att jag utgår från att våra myndigheter har koll på att de sköter det de ska.

2007-01-30 @ 16:16:16
Postat av: Stefan Tornberg

Jag har sett Kristers cykel på Norrlandsgatan.

Postat av: Ylva

Om du fixar en cyklande Krister med cykelhjälm kommer du att bli rikligt belönad.

2007-01-31 @ 06:37:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback