Godmorgon vänner!

Fyndigare rubrik än så hittade jag inte på morgonen - och vem tänder på den? Och brådis är det som vanligt. Halvsex! Tror aldrig jag sovit så mycket - och så himla skönt - som denna "förfallstid" sen före jul.

Otäckt igår med alla rapporter om klimatförändringarna - och problemet är ungefär "vem i hela h-vetet kan man lita på". Visst vi lever med ett konsumtionsmönster som inte håller - det vet vi. Men det känns som om det skrämts med vargen så länge så f-n vet om man tror när han verkligen kommer?

Men skönt är det att höra att Nikkaloukta haft minus 25 i natt.

Kul att se att Fritz Olsson-husen engagerar. I dag har vår nublivna ersättare i byggnadsnämnden, Ylva, en insändare i Norrbottens kuriren. På tvärsan med vad våran ordinarie ledamot Nisse tycker. I frågan om Frits Olsson husen går meningarna i sär och följer då inte alls några normala strukturer, vare sig partipolitiska eller andra. Karl P har satt upp fingret och är nu långt ifrån sitt "bar och riv" stuk som han inledde med. Jag hoppas vi i slutänden kan hitta något som både är ekonomiskt realistiskt för entreprenören och tillgode ser oss som vill bevara lite av gamla stadskärnan.

Och nu kompisar  - måste jag verkligen dra. Även om expen är stängd så sitter "han" ju i ryggsäcken om säger att jag ska komma i tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback