Gratulerar polisstyrelsen och centerpartiet!

Det är inte ofta jag har anlednings att känna beundran för centerpartiet (hm! ska det vara ros så får jag balansera med lite ris) men ett stort grattis för att ni gått från ord till handling.

Nu från den 1 januari har Polisstyrelsen i Norrbotten en ledamot med icke nordiskt ursprung. Torde väl vara första gången det händer. Eller har någon varit framsynt tidigare?

En duktig och sympatisk kille verkar han också vara, Nihad Hodzic.

Noterar att ledarskribenten i Kuiren inte ger mycket för mångfaldsplanen i Luleå kommun. Och nog finns skäl att fundera över vad ordet "prioritera" betyder om den planen - som varit prioriterad - inte är klar efter tre år. Och nog är det mycket bättre med verkstad enligt centerpartiet ovan.


Kommentarer
Postat av: Berndt

Bra och välförtjänt beröm till centern. In med fler invandrare i nämnder och styrelser! In med fler invandrare över huvud taget i samhälle och näringsliv! Fp borde satsa på en ny partiledare, och varför inte en invandrare!

Postat av: Ylva Strutz

Yes - i valet 2010 leds folkpartiet av en annan partiledare - och är det inte en med invandrarbakgrund kan jag ju alltid hoppas på en från Kiruna.

2007-01-04 @ 15:32:04
URL: http://strutz.webblogg.se
Postat av: Berndt

Hehe:-))


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback