Idag blir jag inte lätt att tas med!

Det fanns någon gammal trevestering på kvällsbönen Gud som haver. Jag minns bara första "refrängen": Gud som haver byxan skaver - och den kommer jag bli påmind om hela dagen. Humöret brukar ju inte bli det bästa så... Men små underverk - eller bönesvar - ställer den till. Nu åkte baddräkten och handduken ned i den för övrigt "packade" väskan. Nu är det bara att ha ett samtal med sig själv om att svänga vänster i rondellen i G-stad.

Kenneth Backgård skriver insändare - eller svarar på en Bodensare som tyckte att Backgård hymlade med inköpen av Beab till kommunen. Nu var det inte innehållet i insändare som drog mina ögon till sig utan det faktum att partiförkortningen nu är Svp - det går säkert att göra mer satir på den än med bara Ns. Fast frågan är om det är en medveten satsning - och om det också innebär att de tänker göra ett till fullständigt bortkastat försök att ta sig in i riksdagen.

Alliansgruvan, vänner.. har jag missat något. Finns det verkligen något som heter Alliansgruvan - ja det gör det ju uppenbarligen. Men förlåt - har det något med Alliansregeringen att göra. Något skämt från gruvtolvan - läste något om "dåliga områden".

Och signaturen fd undersköterska tycker att landstinget ska sluta ge de anställa saker i julklapp - skicka hellre pengarna till välgörandeandamål eftersom julklapparna inte uppskattas av de anställda. Och jag måste säga att jag håller med. Vaddå, teaterbiljetter. Tänk om ni fått ett sällskapsspel om landstinget. Kanske ett med Svarte Petter ( eller Röde Petter). Men skämt åsido - inom folkpartiet fick vi faktiskt en folkpartispel i julklapp för ganska många år sen. Hur kul tror ni det var? Och i motsats till en teaterbiljett var det svårt att omsätta i hårdvaluta. Särskil som partiet riks förköpt sig och formligen vräkte ut spel över folkpartilandet - kartongvis.

Nåväl vänner - skulle nog finnas en hel del i övrigt att tycka till om. Men nu måste jag dra! Ulla - tandhygienisten väntar mig klockan 08.00. Och klockan 13.15 är det ks. Stackars Erika drabbad av magsjuka - och Conny ersättare har trappat ned och hade nog svårt att rycka in med så kort varsel.

Och apropå Conny  fick jag associationer till himlen - och tänker på Elvis Presley, faster Lisa och farfar Göte som alla skulle fyllt år idag. Grattis - ha ett bra födelsedagskalas där uppe!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback