Jag hörde ett rykte igår!

Det har blivit lite glest med bloggande några dagar nu. Och värre ska det bli - det här har varit en mycket medveten strategi för att vänja mina trognaste läsare - de som påstår att de får abstinens utan min blogg. Påstående kittlar förstås mitt ego.

Idag ska jag dock jobba på som vanligt - och få min nya bronsfärgade telefon. Till Jan Hanssons förtvivlan (skämt) så blev det inte värstingen. Man måste inse sina begränsningar - det är klokt. Jag fick förmånen att i ett tidigt skede prova med elektronisk kalendet och det var ingenting för mig. Måhända är dagens modeller mer kundvänliga - men med mitt extrema bildminne är det tryggt med det skrivna blyertsordet.

Nåväl - dagens tidningar är skummade och kommenterade. Dagens ledare i Kuriren vill "Vädra ut alla lögner " och glllar att Tsunamiutredningen ska öppnas igen. Jag förstår att det av principiella och ur rättsamhällets synpunkt är viktigt att allt kommer fram. Men jag har svårt för alla dessa utdragna processer som med medias hjälp utvecklas till riktiga såpor. Allt från Ebbe Carlsson affären - kanske än längre tillbak - står mig upp i halsen.

Nu hoppas jag att ni blivit riktigt nyfiken på rubriken om ryktet. Jag träffade en gympalärare i omklädningsrummet. Hon funderade hur jag trodde det såg ut i duschrummet - med fyra (4) duschar - när hon kom med sina stora tjejgrupper. Då var det någon som påstod att det i herrarnas duschrum fast många fler duschar. Och för att jag inte ska ställa till någon skandal och kasta mig in i herrarnas dusch så skriver jag här så kanske Bertil eller någon av er andra som jag vet går där kan stilla min nyfikenhet.

Just nu lyssnar jag till Maria Larsson, minister någonting. Hon framtonar precis så präktig som fördomen säger att prototypen för en kd:are ska se ut. Inte elakt menat - jag tycker hon är duktig. Lätt att uttrycka sig på ett trevligt sätt.

Men nu är det färdiglyssnat - jag är förste kvinna på jobbet idag. Och trots att vi officiellt inte öppnar förrän 9 så knackar Luther och påminner om 8.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback