Lika bra att sluta drömma..

Hur är de dom sjunger Euskefurat; lika bra att sluta drömma - Dolly Parton contra Tore Wretman - en skoda och en trasig växellåda..så hamnar du likt förbannat i Härnösand.

Det var precis vad sonen gjorde i eftermiddags. 40-års kris (även om det är några år dit) - ny bil - audi - någonting (vill du höra hur den låter mamma - brum-brum-brum i telefon) hämtas på måndag kväll i BOLLNÄS av alla ställen. Men hann kom inte längre på väg hem än att han kunde rulla in i Härnösand. Alla lampor i det elektroniska systemet blinkade hejvilt!

Bilen lämnad och själv är han i Stockholm i kväll. Och med ett intecknat schema innan han lämnar in på fredag för en veckas internatutbildning så hinner han inte hämta bilen själv.

Alltså; för hugade spekulanter finns en audi-någonting som lär vara häftig. Du som har åldersnoja - 40 och uppåt - kan anmäla dig som frivillig för hemkörning av bilen när verkstaden fått lamporna att slockna! Eftersom jag läst boken "Allt om män" så förstår jag att ni med största sannolikhet återfinns inom det manliga könet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback