Min värsta tid är nu..

Jag njuter av kylan - men i kväll var det till att bli lite nederbörd. Det dröjer väl inte förrän det regnar?

Jag avskyr egentligen denna tid - även om det underlättas om de i alla fall är riktig vinter. Men jag har ren ångest för att plocka bort ljusstakar och julstjärnor. Och det är inget jag skyller på för att jag inte hinner med.

Kan inte någon av mina favorit riksdagsmän motionera om att tjugondaknut ska flyttas minst två veckor fram i tiden? Stefan - hör min bön!  Då - när det börjat längta lite mer och man förstår att det är på rätt väg. Då kan vi plocka ner "extra ljusen" vi har.

Nä, det går faktiskt inte att ersätta ljusstakarna med prydnadslampor och annat. När jag nu tittar ut genom förnstren så har grannarna gjort det - men det är inte alls lika vackert.

Så nu är det inget svårt att hitta hem till mig - Sunderbyn - och huset där ljusstakar och stjärnor är kvar i alla fönster.

För övrigt verkar det i alla fall riktigt kört - jag vinner på spel varenda kväll. 5 kronor på Keno i kväll igen!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Vad underbart roligt att jag inte är ensam i min känsla av att krampaktigt försöka hålla kvar julen ett tag till.Jag har inte heller plockat bort julen för jag vill inte helt enkelt.Jag vill i stället för att ta bort, ta fram någonting och det innebär att om julen nu måste bort så måste jag få ta fram våren och det är det inte riktigt läge för ännu.Fram tills lusten kommer fortsätt suga på karamellen,behåll ljushögtiden och mys i mörkret!
Vi är ju trots allt inga latmaskar som riskerar liggsår i denna fråga........

2007-01-15 @ 22:35:13
Postat av: Ylva

Men härligt "lillasyster" Ylva. Då är det lätt att hitta till dig också. Stångholmsgatan där ljusstakarna är kvar!

Du uttrycker precis vad det handlar om - det är ett glapp på ett par veckor - till vi kan se hoppet!

Mitt förslag om senarelagt tjugondaknut är nog inte så dumt ändå.

2007-01-15 @ 22:57:20
Postat av: Stefan Tornberg

Påminn mig i höst. Förresten är jag inte mycket att lita på när det gäller motioner. Plötsligt visar det sig att flera av mina motioner är både behandlade och AVSLAGNA. Utan att jag varit med på det.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback