Någon ...ordning får det väl vara med jämställdheten

Nu ska jag inte få välja om jag vill ha en manlig eller kvinnlig gynekolog heller. Manliga gynekologer får inte diskrimineras. Men hur ställer det sig till det fria läkarvalet då? Hörd detta på radion just nu. Klart att jag måste få välja vilken läkare jag vill gå.

I alla fall valde vi en bra dag att ha länsplaneringsdag. Det blåste kallt som bara den vid landstingshuset när vi anlände dit vid 9-tiden.

Alltid lika roligt att träffa våra förtroendevalda utifrån länet. Underbara människor! Börjar redan få abstinens besvär när jag tänker på att det inte är allt för många år kvar som förtroendetjänsteman. Måste väl hitta något litet uppdrag som förtroendevald så jag får bara med några gånger per år i alla fall. Fast Els spådde idag att jag nog skulle vara kvar till 70! Men hennes spådom kommer på skam.

Och Åke Bergbäck uppvaktade vi idag. Åke - den spelevinken - fyller faktiskt 70 år på tisdag. Fatta unga pojken! Åke och Bertil var namnet för dagen också. I skaran på av 9 män hette tre Åke och två Bertil.

Nu har jag också gjort min plikt som revisor för Liberal Ungdom Norrbotten och lämnat dem. Om Rolf Höglund är MUF:s hedersordförande så är jag nog hedersrevisor. Är nog snubblande när att jag firar 30 års jubileum även där. Den 15 februari firar jag nämligen 30 år som tjänsteman i folkpartiet. Alltså halva mitt liv - det är så jag undrar om jag räknar rätt. Men härligt att konstatera att jag inte ångrar ett enda år eller enda dag av det.

Just nu är det fördel Tobias Krantz visavi Anna Grönlund Krantz. HV71 leder med 3-1 mot Luleå.

Nu har jag stressat av lite med skrivande så nu ska jag dra mig mot Sunderbyn. Kan hoppas att mor inte behöver något handlat. Fast ibland undrar jag om hon inte beställer för att jag ska komma förbi. Hon tycker att besök två gånger om dan är bättre än en gång.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback