Nu är det riktigt kört!

Vann 100 spänn på Keno ikväll  igen - nu är det nog riktigt kört. Visst sägs det att tur i spel betyder otur i kärlek? Och jag som funderat på att slå ihop min kommande bemärkelsedag - förvisso väldigt långt bort  i tiden - med ett kommande bröllop. Jag får ju inte lämna något ogjort i detta jordeliv.

Jag har nyss haft en timmes telefonrådgivning i relationsproblem - därav denna konstiga koppling. Livet är inte enkelt - men faktiskt underbart!.

Jag kan fundera vilken konstig typ jag är som gillar att göra "offentlighet" åt så konstiga saker som att jag tagit på mig udda skor? Kanske har jag för få personer i min omgivning att delge vardagsstrul till ( därav bröllopsplanerna).

Läste om någon "pyskolog" som knäckt den "nya sanningen" att relationer kraschar därför att vi i par relationer pratar för lite med varann.

I går hörde jag om ett äkta par som hade var sin blogg och var sin dator hemma - kanske det kan öppna slussarna till mera prat med varann och  till mindre onödiga separationer?

Har jag inte tidigare skrivit om någon som hävdade att bloggandet var fredsbevarande - kanske det också gäller par relationer?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback