Nu har hon släckt ned!

...Maria, alltså, Salmgren - sin hemsida. Till glädje för många? Fast det blir konstigt att hon inte finns mera. Usch så hemst det lät - men ni förstår vad jag menar. Hon har varit ett begrepp så länge inom politiken. Och trots att "andra falangen" begränsade antalet uppdrag för henne så blir det nog ett antal fyllnadsval. Polisstyrelsen, teaterstyrelsen. Fullmäktigegruppen ändras - Migelle blir åter ordinarie. Spännande att se om det blir en rockad i presidiet också? Migell trivdes ju som fisken i vattnet i rollen som vice. Hur trivseln är  för Erik Elmsäter svår att bedöma efter de få fullmäktige som varit. Men nog tror jag att Erik är mer debattsugen än vad som är nyttig för en presidie "gubbe". Vi vill inte ha någon upprepning av Lööws insatser.

Ödesmatch igen för Luleåhockey - enligt
Norrbottens Kuriren. Hemma mot Färjestad.

Och "ödet" ville att Luleå Turistbyrå skulle återgå till kommunen. Signaturen Man med 20 år i besöksnäringen tycker att Visit Luleå ska betala de ungefär 600 000 kronor det kommer att kosta.
Jag kan för egen del bara konstatera att de privata entreprenörerna motarbetats från första stund. Ja, redan innan de tillträtt var de "fel" på dem. Och att Visit Luleå deltagit i dessa "felrapporter" finns ju belagt. Luleå Visit som var den andra anbudsgivare på verksamheten och som förlorade det mot de privata enreprenörerna. Frågan är ju objektiv den "domen" varit?

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback