Steve hemsöker mig

I gär morse var det 10-talet kommentarer från Sofi - och under natten har Steve gjort ungefär lika många avtryck. Alla med hänvisning till sidor jag är fullständigt ointresserad av. jag har till och med stillat min nyfikenhet - har svårt att låta bli att kolla - om det verkligen är som jag tror. Men nu vet jag att jag har en "nice" hemsida och så är det en länk.

Apopå länk så har jag funderat länge varför jag inte kan länka direkt till en artikel i Norrbottens kuriren. Länken går bara till Kuriren i allmänhet. Gör jag något fel?

Och apropå Kuriren - dagens - så sopar ledarskribenten banan med Mattias Karlsson. Men med en argumentation som ett såll får du faktiskt skylla dig själv Mattias.

Nu är i alla fall flickorna väckta och äter frukost framför barn-tv. Ja, bara Sara förstås - Lisa missbrås åtminstone på farmor - för hon fortsätter sova på soffan till absolut sista stund.

Det blir bara halvdagsjobb för mig i dag.

Kommentarer
Postat av: Magnus

för att komma åt artiklar i kuriren,
Högerklicka gå på propertis kopiera URL länken i de nya föstret... typ ;)

http://www.kuriren.nu/GEN_Utmatning_Ledare.asp?ArticleID=1399107&CategoryID=2770&ArticleOutputTemplateID=125&ArticleStateID=2&ParentID=

Postat av: Stefan Tornberg

Precis.

2007-01-19 @ 21:07:23
URL: http://stefantornberg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback