Vaknade kvart i tolv

Oj, så skönt att vakna kvart i tolv (midnatt) och inse att det är minst fyra timmars sömn kvar. Men det övergick till mardröm då jag tittade på tiden i mobilen - fyra! Klockeländet hade helt sonika lagt av. Själv får jag en otäck känsla när klockan stannar så där - din tid är ute?

Annars var det oväntat lätt att ställa om till 2007 men det brukar det vara första och andra dagen. Sen blir det "återall".

Härligt vitt ute - men temperaturen tyder på att det inte blir långvarigt - tyvärr!

Och Kuriren så tunn idag - visste jag inte att den inte ska återfinnas i min postlåda hade jag trott att det var Norrskensflamman.

Innehållsmässigt är båda blaskorna lika tunna. Ledaren i Kuriren försöker dra igång ett partiledarbyte i Folkpartiet. "Leijonborg rökt?" undras det med anledning av mätningen av partiledarnas popularitet. Känns bara som om landsmötet till hösten ligger lite fel i tiden för det - vi skulle behöva en längre process för att få politiken, organisationen och ny partiledare att gå riktigt i takt. Det kräver sitt pris och framförallt sin tid att vara ett parti i regeringsställning.


Och Bo Johansson. Obolkillen ni vet - han lyser med sin frånvaro. Rolf Nilsén berättar i sin krönika idag om när han skulle komma till Jukkasjärvi i skepnad av  Joe Hansson - men inte kom han då heller.


Såg för övrigt en intervju med hans namne - det avgående kommunalrådet i Älvsbyn Bo Johansson. En sympatisk och jordnära person. Därför blev jag väldigt förvånad när han i sin avskedsintervju framhärdade om vattenfabriken i Älvsbyn. För mig vibbade det fram väldigt slående likheter mellan Obol-Bo och den Smith som aldrig kom till Älvsbyn!

Och även om klockan fysiskt står still - så rinner tiden iväg - dags att vrida igång dag nr 2 år 2007!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback