Vilken höjdare!

I går när vi rekade var Leo Lekland låg - perifert ute på Storheden och en miserabel utemiljö - tänke jag att detta skulle bli ett himlastormande projekt - upp som en sol ned som en pannkaka.

Men efter besök där i dag - måste jag bara säga grattis till alla barnfamiljer och alla mor- och farföräldrar som liksom jag får förmånen att åka dit med barnbarn.

En riktigt harig farmor är jag - som hela tiden pekar och "intar" om saker de inte får göra. Men miljön här var verkligen uppbyggd för att lugna nerver.

Nästan tre timmar utan att ens jag tyckte det blev långtråkigt och flickorna som redan pratade om hur de skulle hinna med både Leos Lekland och badhus när det är hos farmor.

"Hur länge tar det farmor" - nu är det kö till datorn igen! Men i morgon efter lunch ska jag gå i tjänst igen - och börjar med inläsning kommunala handlingar och lite budgetarbete för länsförbundet. Och så kanske jag får tid för en och annan politisk blogg om jag hinner med lite omvärldsanalys. Fast det är onekligen ganska skönt att någon gång "tvingas" ta ledigt från den.

Kommentarer
Postat av: Berndt

Play it again, Ylva!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback