Vilken kväll!

Jag orkar nog inte skriva många ord - och lika bra är väl det. Det mesta från kvällen är bloggförbud på. Och dessutom har Camilla angett tonen. Inget gnäll och ingen jante - så det små övriga noteringarna i marginalen är inte mycket att skriva om. Fast undrar om inte Camilla har den första att bryta mot förbudet - fast klockan var över midnatt då så det räknas inte.

Fast behållningen är - fast det tror jag inte de förstår än - att jag tycker vi lärt känna varann lite mer vi systrar i "alliansen" (om man nu ens får kalla det så).

Erika - hon är Kd:s svar på folkpartiets GA Selberg - för er som känner honom. Non-alkoholic fast när hon kastar sig i sin "jagga" är man nästan beredd att kliva ur och säga att man får inte köra "onykter".

Om jag nu får säga något - som är relevant för historien - så pågick övningarna på konserthuset mer än en timme längre än vad som sagts.

Vilket innebar att vi stod i kö för efterfesten nästan två timmar från utsatt tid. Så tio i ett -  två steg från garderoben på Amphion - bestämde jag mig för att ta bussen hem 01.10.

Och det var klokt tror jag - man ska sluta när det är som bäst!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Om Erika är Kd:s GA Selberg vem är då dom två andra då? Samt vem är riksdagsmannen Tornberg svar på?

2007-01-14 @ 10:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback