Bildbeviset

Här kommer det - bildbeviset på att jag hämtade pris vid allsängen i måndags.
46461-399

Till vänster är det Margareta Lövgren som tillsammans med Gerd och Els snodde första priset genom att sjunga Gubben Noa från bänken. En fyrbäddshytt från Stockholm till Helsingfors med Silja Line.

Annars är morgonen ljuvlig med nästan "hotfulla" 19 grader i skuggan klockan 07.00. Pratade med sonen som befinner sig i Malmö. Ihållande regn varvat med häftiga skurar och 14 grader. Fariséen inom mig njuter. Hej Skåningar - sätt er i bilen och kom hit!

Fast nu har vi satt oss på kartan i ett mindre smickrande sammanhang igen.
Expressen och Aftonbladet kör hårt med skottlossningen i Älvsbyn.

Kan undra hur Älvsbyn ligger till med trygghetsfaktorn - har ju hänt ett och annat där de senaste åren.

Tack och lov att det verkar som om polisen bara är lindrigt skadad - men det är ändå ytterligare ett "skott" mot rättsstaten. Och vilken oro varje ytterligare incident måste utlösa hos kollegor och inte minst deras anhöriga.

Har vi två tillfällen haft anledning att i maskeradsammanhang skaffa lite polisutstyrsel. Tidigare fanns massor av kläder och prylar - det var mången liten pojkes dröm att bli polis.

Nu verkar det inte vara så - åtminstone om man får tyda tillgången på utklädningsattiraljer. Jag har två teorier.

1. Antingen är det inte längre något drömyrke

2.Det tillverkas inte längre så verklighetstrogna produkter eftersom de använts vid rån

Det vore ju riktigt seriöst om det vore alternativ 2 - men jag kan misstänka att det är 1:an som gäller? Eller så är det bara slumpen - som med så mycket annat här i livet.

Att det blir sol och bad i dag är säkert - men det blir slumpen som får avgöra var det blir. Sara kände sig understimulerad på Aronsbadet - men det kunde vara en bekännelse under trötthet vid hemkomsten.

Arcusbadet och Björknäsbadet är alternativen. Frågan är bara vilka badattraktioner som gör farmor minst nervös. Isberget i Boden är ingen höjdare. Eller rättare sagt en höjdare som gör mig nervös!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback