Den är min nu!

Den här - som man blir glad av att bara titta på! Har tittat och hållit minst 5 gånger varav den varit på halva priset 3 gånger.

Idag köpte jag den!!

46461-468

Och så lite till!

Men huj så kul det var - att stå i affär - det är väl någon som där nedärvd genusådra vi kvinnor har. Eller är det några manliga 40-talister som lekte affär?

Själv tyckte jag det gick geschwindt (felstavat?) och skröt värre för sonen. Fast så la jag in en liten brasklapp - herregud om Lotta skulle ringa och säga att det bara stod ERROR när hon stängde terminalen??

Fast det gjorde hon inte. Jag fick MVG! Hon och Therese var helt överens om att det ville ha fler första gångare som inte gjort något enda felslag, inte ville ha vare sig lön eller reseersättning. Och som dessutom handlade för 500 spänn innan hon lämnade!!

Och nu vänner har jag gjort smör. Västerbottens smör och mitt eget berömda kryddsmör. Köttet i marinad och läget under kontroll inför morgondagens improviserade grillfest hos föräldrarna.

Jordgubbar inplockade under hot av både regn och åska. Men det blev inget av det heller?

Livet är störtskönt och störkul!

Fast så här hurtig låter jag bara för att jag i morgon bör och ska åka till Råneå kyrka och delta i en begravningsgudstjänst för en av mina bästa vänner.

Anna-Lena som jag jobbade tillsammans med hos Signar på Rådstugatan 6 - bokföringsbyrå.  Och vars mamma Lisa med jämna mellanrum kom till stan och lagade världens godaste korvgryta till oss.

Jag tror det blir svårt att förstå att min så i högsta grad levande Anna-Lena är död - om jag inte får delta i begravningsgudstjänsten!

Och så vill jag verkligen träffa mor Lisa!!

Kommentarer
Postat av: Berndt

Vad är det du köpt? En väska med ratt? Navigator med GPS-antenn? Ryggsäck att hänga runt halsen? Handväska med fotboja? ;-)

Postat av: Ylva

Äh - du är bara avundsjuk. Så klart det är en väska. När jag slog till tänkte jag faktiskt att jag ska bära sammanträdeshandlingarna i den. Och lysa upp sammanträdesrummen med.
Och till saken här att jag efter 30 år i sammanträdessvängen än inte hittat en väska/portfölj som funkat bra.

2007-07-28 @ 08:15:45
Postat av: Berndt

Den är ärtig som fan! Perfekt att pigga upp omgivningen med, inte minst sammanträdesrum och gamla blankpolerade sammanträdesbord!

2007-07-29 @ 07:11:49
URL: http://www.tiberg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback