En bara sak

Lugn - jag har noterat att jag blivit påhoppad på kultursidorna. I går i Kuriren och idag i NSD. En får väl känna sig hedrad av att kulturskribenterna bryr sig om vad jag skriver på min blogg. Även om det förefaller mig som om Regine har gått på andra handsuppgifter och Patrik bara läst det som passat hans syften.


i ärendet återkommer jag.


Men jag hittade nu på mitt skrivbord en bra sak som jag glömt att skriva om. Fick LLT:s personaltidning mig tillsänd av en vän


Plattan - skulle vara intressant att veta varför personaltidningen heter så - men det var en annan sak.


På sidan 9 finns en artikel "En förmiddag med Svedjeskolan i projektet STOPPA SABBET" skriven av Jan-Olof Norman.


Janne har varit ute på Svedjeskolan och visat upp hur bussarna sabbas med klotter och annan förstörelse. Och eleverna har kommit med ideer om hur sabbet ska stoppas.


Smartaste förslaget och som vi alla kan ta till oss är att sätta oss längst bak i bussen så att vi har uppsikt över vad som händer framför oss.

Mycket bra initiativ och ett riktigt smart förslag av eleverna.

Nu har jag bara 1½ timmes jobbtid kvar - och mycket ska hinnas. Vilket får mig att tänka på en tänkvärd dikt som jag ska delge er någon gång. "Här nere hör jag inte ens din blommas färg"


Kommentarer
Postat av: Eva Hedesand Lundqvist

Hej Ylva, eftersom jag en gång var den som startade (började skriva Plattan) PLATTAN på LLT så kan jag svara Dig direkt. Plattan heter den därför att bussar kör upp på Plattan. Slanguttryck när bussarna kör in på busstationen.
TREVLIG FORTSATT SOMMAR

2007-07-05 @ 16:45:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback