En lång och trevlig dag!

kanontrevligt bröllop trots vädret. Makterna behagade hålla upp med regnandet under bröllopet - men i slutet av dopet kom det en skur.

Med brudpar, präst och barn var förskansade under det partytält som inte funnits om Jens fått bestämma. Han tror han rår över vädrets makter också! Fast till hans heder ska sägas att han fler gånger påpekade att det var tur han inte fick som han ville.

Här kommer lite bilder - suddiga som vanligt. Måste nog boka in den där timmen med instruktionsboken. 

46461-404

Här jag i full mundering med uppgift att stoppa gästerna nere vid vägen och lotsa dem till rätt parkering.
notera att jag inte tagit kortet själv - och ändå suddigt.

46461-405

Här tror jag att Samuel överlämnar ringarna till brudgummen.

46461-407

Och här har de i alla fall hunnit bli man och hustru. Stina är "nytankad" och inhämtad för dopet. Prästen försöker involvera Siri i processen.

46461-408

Här har brudparet bänkat sig vid honnärsbordet med Angelas mamma marith till höger. Och Jens snuttar in med sin profil nere till höger. Bra vidvinkel jag har!

46461-409

Bröllopstårtan som Marith gjort - allihopa - och som smakade utmärkt!

46461-410

Och så var det förstås en doptårta också!

46461-411

Och så en brudvals förstås! Den skulle äga rum ute men nöden hade ingen lag. Det blev till att trycka ihop några bord och göra plats inomhus. Men det funkade det också.

Man får laga efter läge som det heter. Min tipspromenad för barnen ägde rum i Lisas rum. Och avgjordes i källaren med utslagsfrågan vad som var priset i tävlingen. Alla tre alternativen var GLASS - men där hängde de inte med riktigt. Båda lagen hade satt kryss och ropade onej när jag sa att det skulle vara en tvåa.

Men alla fick glass och alla var nöjda.

Nu ska jag bums lägga mig och sova - ska starta till Pajala halvåtta cirkus. Thomas har tipsat om att långkalsonger inte varit dumt att ha idag i alla fall.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback