För lite korkek

Kerstin sa det i eftermiddag - för ruschig semester - för lite korkek. Det var min semester hon åsyftade. Men nog är det förunderligt att det ska bli ruschigt av ett bröllop (som bara var i min utkant) och en kusinträff.

Och jag kan undra var första veckan tog vägen? Några besök på kommunen kommer jag ihåg - fast i övrigt har det verkligen varit den semester jag hållit mig extremt borta från jobb och politik.

Nu håller jag på att kvävas att det f-b-e vitrinskåpet. Hur mycket glas, koppar och nostalgi som helst. Men fy vad jag fuskar nu för tiden. Tror inte att jag har ut allt alltid. Men i år har jag faktiskt nagelfarit det mesta med tandborste. Sen får det dröja något år.

Och en glas temugg gick sönder - en mindre till nästa gång. Fast det var allt kras.

Och apropå korkek kan man ta det man har. Dessa underbart vackra blommor fick vi vid kusinträffen i söndags. Tillsammans med lite chokladaskar. Nog går det bra med choklad och blomma också?

46461-446

Men jag behöver hjälp med vad blommorna till vänster heter?

Och någon dag när vi ledsnat att lukta på blommorna och att äta choklad så ska pappa och jag söka upp frälsningsarméns kolloverksamhet i Norra. De ska få pengarna som samlades in vid träffen -  900 spänn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback