Industrisemester!

Trots ett antal passeringar vid moderaternas monter var den lika obemannad varje gång. Kanske inte så underlig - nya arbetarpartisterna har väl industrisemester? (Ha, ha)

46461-412

Men snygg och prydlig monter där man uppmanades att ta för sig av kaffe och kakor. Själv tog jag en kola och en röd (?) karamell. Fast det är nog bara på Pajala marknad man ostraffad man kan lämna en monter med kakor och godis obevakad.

46461-413


Det här gänget från Luleå dök upp tämligen tidigt på förmiddagen - särskilt med tanke på att de varit på Bykrogen kvällen innan. Johan Landström, Thomas Olofsson och Eira Andersson.

46461-414

Parasollbordet var väl förankrat. Dels med en helt vattenfylld fot och med en 10 kg:s vikt på bordet!

46461-415

Pinuppan stod till synes oberörd av den kraftiga vinden - men bakom fasaden fanns en 7-tums spik och snöre som förankring.


Trots allt detta så hände det som inte borde kunnat inträffa. Klockan 14.15 kom en vindil - möjligen förstärkt av en överflygande helikopter - och välte parasoll och bord.


Kurt och jag bestämde då att vi också skulle ta "industrisemester".


Det var fö glest med politiska partier vad vi kunde se. Förutom vi och moderaterna hade Kd  varit där fredag. Sossarnas sas sälja lotter vid Konsum men dem missade jag.

Var nog en och annan knalle som inte hade tillräckligt med vinterkläder med sig. Tyckte mig ana en och annan ledig plats - vilket det inte brukar finnas.

Kan ju möjligen bero på kylan. Den första glättiga bilden av gänget från Luleå var framkommenderad. Så här såg de ut vid en spontan fotografering!

46461-416

Åtminstone Johan till vänster är ertappad utan långkalsonger och varm tröja!

Nu ska jag skumma lite nättidningar. Får sen om det finns anledning att skriva av mig.

Annars är det ju en dag i morgon att förbereda sig för. Optikerna med båda föräldrarna står på programmet på förmiddagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback