Lugn blev kvar?

Märkligt det här - vad som blir kvar av böcker vid datorn. (Datorn är väl för mig det andra kallar nattygsbordet - när journalisterna frågar vilken bok de har där).

Kristina Lugn Dikter 1972-2003 blir kvar varje gång - trots att jag har ett mycket komplicerat förhållande till henne. Hjärtinfarkten är nära när hon aldrig får ur sig vad hon vill säga. Skulle vara kul att jämföra henne och mig läsa upp ett manus på en A4 sida. Genomsnittet av detta skulle förmodligen vara det fullständigt perfekta!

Men kvar blev hon! Liksom Medody Beatties "Bli fri från ditt MED beroende" vilken är lärorik oavsett vilken typ av missbrukare du levt nära. Det är samma beteende oavsett sprit, narkotika, spel eller annat missbruk! Till och med "sexmissbrukare" har i grunden samma beteende.

"Någonting bättre är redan på väg" - Maria Scherer - uppslagsverk när deppet ligger på!

Väduren - av Björn Runeberg som jag fick av ABF i Boden vid Skördemarknaden för något år sen. Av en mycket trevlig ABF-man.

Och så SKAM - av Karin Alvtegen - som jag trodde jag läst för länge sen. "En bok där bladen vänder sig själv" som det skrivs på omslaget - och vilket jag kan instämma i.

Och så förstås Min pekbok - författare Sara Sundström och Boken om tomtarna - författare Lisa Sundström.

Och i botten ligger Pelle Holm så tryggt - Ett ord i rättan tid.

Så¨nu har jag lyckats sitta här och drömma mig bort istället för att angripa resten av städet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback