Näsa för nyhet

Lite näsa för vad som är nyheter har jag tydligen ändå. Kvinnan som terrat och misshandlat sin sambo fiinns inte bara som nyhetsnotis i Kuriren idag (NSD i går som jag bloggade om) Det var också första nyhet i sena Nord Nytt i går kväll. 

Apropå gårdagkvällen och foton utlovade på nattkröken så tillhör de avdelningen inte avklarade löften. Det blev lite annat på nattkröken - fast inga "droger", Nisse.

Och mycket näsa för nyheter behöver jag inte ha för att förstå att dagen kommer att uppfyllas och domineras av prinsessan Victorias 30 årsdag. Och det har jag inget emot. Emot kungahuset är jag förstås med hjärnan - men inte med hjärtat.


Och från lokaltidningarna har jag en enda fundering som stannat kvar. Biltema - Mats Eriksson - första sidan - är det bara en slump att jag faktiskt trodde det var moderaten Staffan Eriksson som invigde tillsammans med kommunalrådet? Sorry - inga bilder på Kurirens nättidning.


Ni kan förstå vilka tankar om politiska förvecklingar det gav upphov till!

Och jag har förvecklat lite grann genom att faktiskt ligga till klockan sju idag - men det blev lite sent igår. Men lyckan var fullständig: 18 grader varmt, solen kan anas då och då och vågen fortfarande på 78.8.


Så lite marginal för söndagens fest har jag. Mor ringde just och undrade var jag höll hus. Det är väl dukar som ska kollas.


Men först ska jag åstadkomma Västerbottenssmör - kanske till och med har "råd" att avsmaka och det blir rätt touche på det?


Så gårdagens foton får vänta - det var fö inte så märkvärdiga


Kommentarer
Postat av: Dravel

Just ointressant crap

2007-07-15 @ 23:55:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback