NSD+NK = fp?

Noterar att Thomas och min debattartikel kommit in i Kuiriren idag. Noterbart är att när jag klickar ledare så är det vår artikel som ligger först.

Äras den som äras bör. Det är Thomas som gjort grovjobbet med artikeln. Jag har varit lat till minst 98%. Fast temat slog vi fast redan i vårt budgetalternativ. Så alla är med på vagnen.

Det är märkligt hur handfallna socialdemokraterna står inför det som sker i Luleå. Den förändring från lugn småstad till en stad med både ökad kriminalitet och ökat busliv.

Skadegörelsen ska vi bara inte prata om. Föräldrar och andra intresserade rekommenderas ett besök i garaget hos LLT.

På många bostadsområden har de slutat med sina hobbyodlingar för både växthus och planteringar vandaliseras å det grövsta.

De tolvåriga flickorna som misshandlade en kompis i ett parkeringshus i Luleå är ju inte utslag av någon "sommarkräksjuka" - även om jag gärna skulle vilja tro det. Det är en kultur som frodats i våra skolor i Luleå.

Höns,tuppar och ankor misshandlades till döds vid Hägnan. Tack Rolf för att du lyfte frågan i din krönika.

Lika "kejsaren" blir kommunalrådet smått galen när vi försöker lyfta den här frågan - trygghet. Tidningen Fokus hade i juni gjort en sammanställning av cirka 30-talet faktorer om hur attraktiv en stad var att flytta tilll.

Luleå kom på 54:e plats vilket väl är helt okej. Men tittade man på faktorn brottslighet låg vi helrisigt till. Om faktorn brottlighet skulle avgöra så skulle människor välja Luleå i princip om det inte fanns någon annan kommun att välja på!

Vad gör kommunalrådet då - jo viftar med tidningen och hävdar att jag ljuger. Han vill bara se den 54:e platsen - inget underliggande.

Men det kan ju bero på att kommunalrådet likt Kejsaren i sagan är rätt naken - i alla fall i den här frågan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback