Ockupationen fortgår

Har legat till klockan 7 och sen läst dagens tidningar. Ligger fel i veckodagar - har söndag i dag. Det vrickade till sig i går morse och blev plötsligt lördag fast det var fredag. Som om dagarna inte snodde iväg tillräckligt fort.

Semestern är slut! Men jag måste tillstå att jag under mina 42 år i arbetslivet aldrig tidigare nyttjat semestern så 100 procentigt. Knappt tänkt jobb och besöken på expen är lätträknade!

Idag kan jag läsa att det var begravningsgudstjänst i Råneå kyrka för Anna-Lena Ljungberg. Där var jag - ändå ofattbart att min leende, levande, vänliga och vackra vän är död. Men så 'r det bara - livet är sällan rättvist.

Efter kyrkbesöket blev det inhandling och så småningom en utomordentligt god middag - om jag får säga det själv även om jag stod för det mesta av tillredningen. Tunnbröd med västerbottenssmör och lax - en favorit i repris. Grillad fläskfilé och kotletter med ytterligare en favorit i repris - mitt onedteckningsbara kryddsmör! Till detta färskpotatis av både hel och halvmandeltyp. Och mor Mariannes uppskattade sallad.


Och så tryckte vi ned det med färska jordgubbar från fars land avätna med maränger och grädde.


Så småningom när jag lyckas föra över bilden så ska ni få se hur utslagen en av middagsgästerna blev.


Och sen skulle tjejerna sära på sig. Tämligen less på varann efter 14 dagars husvagnsliv.


Och nu är klockan 8 och vi har utlovat tidig ankomst till Västbacken vilket det inte blir med mina mått mätt- Vi får se om tidningarna är kvar i deras brevlåda.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback