Rekord

Gärderuds gamla klassiska rekord strök äntligen med. 31 år sen - jag minns att jag såg loppet och knapp trodde mina ögon och öron. Fast det var det väl knappast någon som gjorde. Vi var inte så bortskämda då med framgångar i friidrott.

Vetemjöl har jag nog aldrig tidigare levererat före klockan åtta en söndag morgon - rekord det också. Men nu ringde mor att det fattades någon deciliter för att far skulle kunna baka som han börjat ställa till med. Och faktiskt så hade jag ett oöpnnat 1kg paket. Köper bara små 1 kg för åtgången här är marginell!

Ytterligare en beställning inkom klockan 08.30 - om hämtning vid tågstationen i Sunderbyn i kväll. Hämtningar hit och dit har dock inkommit tidigare på de mest udda tider - så det var nog inget rekord.


Nu är det ju tack och lov mulet idag - så jag kan tro mig att få ordning på det sista här hemma. Drömmen om förråds- och garagerensning under semestern förblev dock just en dröm.

Fast nu när semestern är slut gäller det att fokusera på allt jag faktiskt gjort och hunnit. Själv brukar jag skriva någon form av resedagbok när jag är utomlands på semester. Bara lite för att ha några hållpunkter. Egentligen är det ännu mer motiverat när man bara är hemmavid. Allt flyter liksom ihop. Trots att det varit både fester och rengöring av ventilationsaggregat - både resor och fönsterputs - både bröllop och begravningar. En kompott av glädje och sorg - precis som livet i sin helhet..

Men en snabbresa genom bloggen kanske ger de milstolpar jag behöver?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback