Sanningens minut

Sanningens minut börjar närma sig. Kolla antal tallrikar, bestick, glas. Tillräckligt med sittplatser? Är allt inhandlat?

Just nu hem och hämtar de tre felande stolarna inklusive dynor.

Och kom på att jag ju måste tömma telefonen på foton. Och efter mycket vedermödor så fick jag över korten i datorn.

46461-429


Det här är den medföljande beskrivningen för tältresningen. Förvisso har den blivit misshandlad av regn, hopknycklad och fått några kaffefläckar. Men för mig var den precis lika otydlig som fotot ovan.

46461-430

Men tar man det bara systematiskt så går det. Räkna att alla pinnar var på plats så att ingen var kvarglömt i Alvik. Här är de fyra hörnen klara.

46461-431

Och här står nu den ragnliga ställningen färdig att dra taket över. Denna gång rejpade jag dock skarvarna. Det vågade inte Angela och jag göra eftersom vi inte visste om det skulle visa sig att vi gjort något fel. Nu lär jag ju få "betala" för den tejpningen när tältet ska ned.

46461-433

Och så den färdiga skapelsen. Jag är beredd att sälja instruktionen billigt till er som eventuellt ska upp med ett sånt här tält.

46461-434

Och här rastade jag efter väl uträttat tältvärv och trodde mig fotografera en svala. Men den hann förstås sticka.

46461-435

Och här är våra gäster från Ängelholm - Daniel Swärd med sin Anna. Farmor Nanny ringde fö idag och undrade om de passerat. Hon jobbade på förlaget idag - krutgumman 95 bast.


Kommentarer
Postat av: Anna-.Greta Svedberg

Ursäkta en "sen Persö-bo" vad är det som skall hända Ylva????? Det med svalan förstår jag - men i nattens sena timme undrar jag... det här med tält och pinnar. Fyller du år Ylva - i år igen vaaa?? Jag har slutat för länge sen!
Anna-Greta

2007-07-15 @ 01:26:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback