Sund inställning till alkohol

Har testat mina alkoholvanor med Expressen. "Du verkar ha en sund inställning till alkohol". Vädrets påverkan ingick inte i testet - men det har säkert bidragit till en osedvanligt "vit" semester. Det brukar vara lurigt med en vinglas hit och dit i sommarvärmen.

Kanske testet är något att rekommendera för Per Gahrton som jag var elak med häromdagen. Fast det verkar upparbetat att honom själv. Nu är domen för den rattfylla han hade för två år sen fastställd enligt DN. Och så väntar han på en rättegång till för den bilolycka - där han misstänks för rattfylleri - jag skrev om häromdagen.

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om sundhet, detta är osunt!
Jag har träffat flera personer nu som berättar om ovärdigt bemötande och hot av arbetsförmedlingens personal. En som arbetar natt hos oss berättade att hon grät när hon gick ut därifrån efter senaste besöket. Hon arbetar ofrivilligt deltid precis som så många gör inom typiskt kvinno- dominerade yrken/arbeten. Jag funderar huruvida vissa arbetsförmedlare är paragrafryttare och blåser upp, piskar upp en stämning gentemot alliansen genom sitt sätt att vara? Det ska ju vad jag vet vara så att man gör en individuell prövning i varje enskilt fall? Och om så är fallet och detta inte sker så begår ju arbetsförmedlaren tjänstefel. Jag tycker att man genom att hota och kränka andra människor bevisar sin egen litenhet okunskap och oförmåga, man gör bara inte så! Genom hot når man ingen utveckling! Hur människor blir behandlade av arbetsförmedlingar runt om i landet är sannerligen något att fokusera på samt titta närmare på, syna i sömmarna och därmed mota Olle vid grinden.
Min arbetskamrat och fler med henne berättar om upp-piskad stämning och hot från facket! Men så även från arbetsgivarens representanter och om hur man sitter i kläm mellan dem alla, fack arbetsgivare och arbetsförmedling. Jag funderar huruvida man nu inom olika falanger utnyttjar människor och behandlar dem lite extra hårt eller illa för att med säkerhet vinna nästa val. Ett är säkert att hota och uppföra sig som det jag hört talas om är helt oacceptabelt, oavsett! Det är lågt, riktigt lågt och där ligger till och med Glocalnet i lä!

2007-07-12 @ 00:03:59
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja som du vet Ylva så skiljer vi oss markant när det gäller alkohol intag, jag behöver som nykterist inte ta Expressen till hjälp för att testa inställningen till detta. Men jag tror ändå att jag har en sund alkohol inställning och den är tillika liberal då jag väljer bort alkohol så får väl du och andra välja att dricka. Men i den debatt som varit i webb Kuriren så skrev ja att det är under min värdighet att förtära alla sorter av droger - ja så är det bara.

2007-07-12 @ 15:21:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback