Vilken höjdare

På väg in i duschen kan jag ändå inte undanhålla er detta. Kanske också som en livlina att någon påminner mig om ni inte hör mig prata om detta. Eller skriva om det på bloggen.

Nostalgitripp i Södra Hamnen. Fotoutställning. Läs mer i
Kuriren i morgon.

Det här är alltså tredje året - och jag upptäcker det först nu. Men det är ju det jag säger - ALLT händer på dessa korta sommarveckor - inte undra på att man kan bli frustrerad. Särskilt som det är skönt att bara vara också.

Idag har jag fö omgett mig med en storspov, blåklockor och prästkragar. Och lite till. Men de tre förstnämnda ska jag ha på foto - som jag inte hinner lägga ut nu.

Och apropå prästkragare så minns jag inte om jag skrev det. Men Östman skrev häromdagen från kd:s riksting och talade om "prästkragepartiet". Och faktiskt först fattade jag inte - visste han inte att de har vitsippan som partiblomma? Men sen förstod jag.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja fotoutställningen på kajkanten här i södrahamn är jätte bra med bilder från 50 talet en del fanns kvar ännu på 60 talet då jag kom till Luleå. Det är som att åter gå i "gårdagens" Luleå och det väcker också många roliga minnen och episoder till både leenden och skratt. Jag hoppas att så många som möjligt tar sig tid att uppleva vår stad som den en gång var. Vi äldre bär säkert var och en på sina bilder och sina minnen ett mycket bra sätt av kommunen att årligen sätta upp bilder från förr.

2007-07-02 @ 17:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback