Avverkat Pyramis

Så har jag avverkat sammanträde med samordningsförbundet Pyramis. 2,5 timmar cirkus mitt i socialförvaltningens plan 4 - så att jag inte kunde se att det faktiskt börjat regna. Men jag hörde det av personer som kom för sent till mötet.

Vår uppgift i saqmordningsförbundet är att se till att personer som idag står utan egen försörjningsmöjlighet (möjligen heter det någon finare på byråkratspråk) ska komma ut i studier eller arbete. Eller i alla fall komma närmare arbetsmarknaden.

Den mälgrupp vi valt ut är personer mellan 20 - 34 år med psykisk ohälsa. Att med otradionella aktiviteter/utbildningar hjälpa till. Där de inte platsat i de traditionella åtgärderna.

Vi var alla frustrerade över att vi hållit på ett halvår och inte kommit igång. Sjukdom och dubbelbokning bland ledamöterna - så att vi inte kunnat träffas som vi skulle.

Men nu är nog skutan på kurs igen - och vi drog nog upp farten rejält idag. Hoppas jag.

Nu har jag mellanlandat på expen - men ska genast dra hem för viktigare uppdrag. Fotboll - division 5 Mellersta Kust. Jag är genast förflyttad 50 år tillbak i tiden - rena nostalgitrippen bara namnet mellersta kust.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback