Dam i fel kanal

Lite fundersam över att TV4 regionalt kör ut centerns rikspolitiska utspel om att lägga ned CSN gång på gång.

Förvånad ända till jag upptäcker att Asa Ericsson befinner sig i TV1:s rikssändning och inte i TV4. Tyckte det var nyss jag hälsade på henne i gamla Kaffebarens lokaler.

Förvånad kan jag väl också bli att centerns partisekreterare inte är bättre uppdaterad än att han vet att en förändring av CSN länge funnits på Folkpartiets agenda. Kritiken har varit rätt massiv på att bryta CSN:s de facto monopol på studielån.


Den förändringen är efterlängtad liksom den som gäller om tillsättning av statliga chefer. Och förändringen bör väl gälla alla offentliga tillsättningar?


Onekligen otillfredsställande att det blir allt fler som inte söker utan bara lämnar intresseanmälan. På det sättet blir det ett godtycke som inte är okej.


Lite märkligt med gipsyskivorna - att det nu helt plötsligt är högsta sanning att de kan förorsaka mögel. Det kan ju inte varit någon hemlighet - men nu helt plötsligt blir det en sanning som också godtas av höga vederbörande. Och byggexperter sitt och håller upp alternativa skivor i TV-rutan.


Har verkligen kommit in direkt i semesterlunken. Oduschad klockan kvart i nio. Och ändå ska här göras sista avecklingsinsatserna idag. Justering av protokoll och beställning av lite resor. Det blir till att höja tempot.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback