Diana i klass med Palme

Alla - nästan - minns var det var och vad det gjorde när Palme mördades. Det verkar vara likadant med prinsessan Diana. Expressen (eller var det Aftonbladet) kör enkät om man minns var man var när Diana omkom.

Och det minns jag förstås - men det slår mig att det kan ju inte vara årsdagen nu - visst var det 23 augusti. Det sistnämnda är en test av mig själv - ska gå in och kolla.

Kollat har jag också mina kommentarer. Och minsann nu är de publicerade. Så uppenbarligen går jag igenom någon form av censur.

Censurera vad jag gjort i minst två timmar ikväll borde jag väl också. Pensionärsgöra - sorterat foton. Fast på datorn. Kan nog ha blivit inspirerad när jag i går tittade igenom de stora byrålådorna där pappersfotona ligger. Insåg nog att pensionärstiden inte skulle räcka till - åtminstone inte för både pappersfoton och datorn.

Och tro inte att jag är färdig - långt därifrån. Men ganska roligt i alla fall att ser hur ett mönster börjar ta form.

Inte mycket att förarga sig över i nättidningarna heller. Roligt att Birgitta Alstergren är med i
Expressen - fast det är väl inte särskilt roligt orsaken till att hon är med - att hon besväras rejält av allergi och astma. Men alltid kul att känna någon som får vara med i Expressen - fast visst är hon från Luleå - inte Piteå?

Var jag var 1997 i augusti när Diana omkom? I Älvsbyn hos ett nyfött barnbarn! Sara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback