Ensamma på arenan

Kd är tämligen ensamma på den politiska arenan så här i semestertidernas begynnelse. Hela ledarsidan i NK ägnas åt detta - nästan. Här är undantaget - som speglar en förväntad reaktion.

700 ombud - det låter mäktigt. Tror vi har runt 175 ombud - och ändå brukar det bli nästan otillständigt skarp tidsbegränsning på inläggen. Trots att vi håller på i 4 dagar.

Det är en bedrift att klara demokratin med 700 ombud.

Annars förknippar jag riksting med centerpartiet. Veckan före midsommar - med först cuf, sen kvinnoförbundet och sen partiet. Så manifesterade de allihop rikstingståget - med hembygdsdräkter och partifanor.

Tänk att centern övergivit den traditionen - som väl funnits från tidernas begynnelse med gamla bondeförbundet? Utan allför mycket inre konvulsioner - i alla fall inga som kommit ut i offentlighet.

I offentligthet idag kommer kd och abortfrågan. På något sätt tillbak till ruta ett.

På tal om centern så har Stefan Tornberg ett utmärkt inlägg idag. Om Norrbottniabanan - som svar till Torbjörn Lidberg.

Torbjörn som är Bodens svar på Mårten Ström. Fabricerar själv ett påstående som saknar förankring i verkligheten (ett finare ord för att de ljuger) och utifrån denna lögn som bygger de upp argumentationen.

Mårten Ström som för övrigt kliver upp på barrikaderna idag - till försvar för Kent Ögren. Artikeln är ett gott exempel på att han befinner sig på samma nivå som Torbjörn Lidberg.

Nu övergår jag till semesterläge igen. Packar bilen - snabbis förbi mor och far och sen riktning Alvik. För övrigt skriver OA en hyllningsartikel till det arrangemang jag ska besöka idag. En välmotiverad hyllning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback