Fast bara en liten räkning?

Jag avskyr när brevlådan är tom när jag kommer hem. Jag som gnäller på allt och alla för att de skickar saker med snigelposten.

Men jag har inte riktigt insett att konsekvensen är att "låddan" är tom ibland. Som ikväll.

Rätt tom är jag också. Jag tackar dock för kommentarerna om polisens agerande. Om jag själv så bara ringde på fel dörr mitt i natten och väckte någon i ohäpp - skulle jag vara förkrossad. Rosor och choklad och ett platt läggandes på dörrmattan.

Men fatta att ingen ledningspersonal inom polisen gjort något? Nu är jag ju bränd av media massor med gånger så jag får väl några timmar till hoppas på någon rimlig förklaring?

Men ge er på att jag ska kräva en förklaring i polisstyrelsen - då kan de hänvisa till hur många regleringsbrev som helst om att vi inte får lägga oss i verksamheten.


Måhända återvänder "lusten" senare i kväll och får utlopp i lite bloggande. Men nu måste jag ta mig i kragen och ringa några sociala samtal - både roliga och mindre roliga. Öken blir det aldrig! Även om just dagen idag varit ständig sol.

En lite detalj bara. Idag var det ovanligt många skrynkliga kläder på sammanträdesfolket. Inte lätt att hitta något lämpligt som både är struket och somrigt. Dock fanns det de som var lika propra som vanligt också - en sa sig stänga ut värmen. Fast han var lite för ung att säga så - så sa de riktigt gamla hemma i byn.

En detalj till; jag noterade att Kejsar Karl var ovanligt virrig idag. Han hade lite svårt att hålla isär namnen på alla kvinnor som ville vittna. Kan jag förstå efter att ha läst Aftonbladet.
Dotter Åsa har varit utsatt för otäcka händelser i Lettland. I samma demonstration som Charlotte från Jömköping som jag skrev om härom dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback