Firat färdigt

Så är nationaldagsfirandet överstökat. Trevligt som vanligt. Med möten med många trevliga människor. Och många trevliga kommentarer om min hatt. Samma som på bloggsidan. Den passar verkligen in i sommarvärmen och nationaldagsfirandet.

En bild fick jag i alla fall till - men "mina" hemvärnsgrabbar från marina enheten. Med Dan Enbom i spetsen. Bild kommer i kväll.

Och champagne blev det också. Gerd hade lagt en flaska på kylning och bjöd hem oss. Tråkiga jag sa förstås först nej - måste och arbeta. Men sen kastade jag Luther ur ryggsäcken och följde med Gerd och Harry hem. Vi skålade för deras 43-åriga bröllopsdag och sen har jag och Els promenerat tillbak genom stan.

Jag plockade upp Luther i stadsparken och nu sitter jag och ska göra de sista kriarättningarna av budgeten. Såg att Camilla hade ett
"raseriutbrott" över Östmans lördagsledare. Camilla och centern är ju varit väldigt tydliga med att de inte ville ha någon gemensam borgerligbudget i år. Och det har ju vi andra bara att acceptera och respektera. Men faktum är att vi ju faktiskt fortfarande har ett förslag tillsammans - det som gäller budget 2007 och plan 2008-2009. Så sent som i november har vi alla borgerliga partier yrkat bifall till det.

Ska bli spännande att se de olika partiernas markeringar i budgetarna - vilka prioriteringar vi gör nu när vi inte behöver kompromissa med de övriga?.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback