Fö gäller semester

Ganska många samtal fastän det är semestertider. Ingen tror visst riktigt att vi smällt igen på expen. Men det är bara kul med lite avbrott.

Påskrift av några handlingar på kommunkansliet - ett mer eller mindre vilande bolag som kräver sina krumelurer i alla fall. Fast det hade inte anlänt kommunkansliet på förmiddagen när jag var i stan.

För övrigt har flera ringt och gratulerat till framgången som NSD avslöjade om utförsäljning av fler lägenheter från Luleåbo. Många ser liksom jag och vi i Folkpartiet möjligen att använda dessa pengar på ett vettigare sätt.

Stan ja, kvinnor är sig lika skulle en del säga. Mammas tandläkarräkning blev mycket billigare än den skulle så det blev nya mattor till hallen.

Det är onekligen lite svårt att skruva ner tempot - blir liksom väldigt ambivalent vad jag ska hugga ta i. Det finns massor av projekt både hemma och av den mer sociala arten.

Just nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar - sen ska jag fatta viktiga beslut om vad göras skall.

I alla fall tjejer - om vädret inte är bus i morgonkväll - så måste det väl bli museiparken - även om det inte verkar bli jazz i år?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback