Hur sjukt det är

Pedofiler över allt!

Har inte lust att satsa en enda spänn av skattepengar på en som inte kan jobba för att han ska gå på konserter istället. Men förmodligen är det något annat fel på karln också. Om det nu är så - som någon myndighet uttalade att det alltid finns ett starkt motiverat medicinskt skäl till lönebidrag - då undrar jag vilket ansvar media har som speglar det på det här sättet? Hårdrock ett handikapp?

Usch - jag tänkte göra en länklista på allt sjukt - men jag kan ju bli deprimerad för mindre.


Annars är det världsdagen för flyktingar idag.


Och Linda har namnsdag. Grattis Bäckström och Sundström - som är det två jag spontant kommer ihåg. När jag sitter här om trappar ner och funderar om jag ska åka hem.

Det får bli en tripp hem innan invigningen av sommarbiennalen. Måste ta på lite varmare kläder - känner mig nästan lite febrig. Och någon sommarförkylning hade vi inte tänkt oss.


Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Ja det är hur sjukt som helst och vilka nätverk de bygger upp dessa pedofiler och det verkar som om det finns hur många som helst. Både här i Sverige och i andra länder läste föresten om en pappa som är dömd för sexualbrott mot barn och fick ändå vårdnaden om sin egen dotter som han först drogade och sedan utnyttjade från det hon var fyra år. Detta på gick i 12 år jag skrev en insändare om detta och anser att även de som gav honom vårdnaden om flickebarnet borde dömas att betala skadestånd till den arma flickan. Men tyvärr så tog inte tidningarna in detta men sitter man som ledamot i en socialnämnd och har "alla kort på bordet" så är man också skyldig att som idetta fall se till barnets bästa. Detta hände i en mellan Svensk stad och pappan är i femtioårs åldern och fick jag bestämma skulle han aldrig utanför fängelsemurarna så länge han andas.

2007-06-20 @ 17:22:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback