Jönköping - sveriges metropol?

Ett snett knapptryck kan få märkliga konsekvenser. Trodde ett tag att Jönköping över natten  blivit Sveriges metropol runt vilket alla nyheter snurrade.

I jönköping har de beslutats om att äldre och funktionshindrade ska kunna få
solsemestrar som  avlastning/korttidsboende. Kreativ idé från  folkpartivännen Nils-Erik Davelid i just Jönköping. Billigare för kommen - bättre för de som åtnjuter insatsen. Finns väl bara en hake att det kanske inte är så många som orkar med resan. Men tuta och kör och prova nya kreativa vägar.

Cathrine Norrgård - en annan folkpartist i Jönköping - reser till Lettland och kämpar för HBT-personers rättigheter. Eller snarare mot att de utsätts för repressalier och diskrimineras. Känns som betydligt mer motiverade resor än de till Köpenhamn och Rostock.

Moderatpolitiker i Jönköping anhällen för hustrumisshandel - förblir anhållen trots sitt nekande.

Efter dessa tre Jönköpings nyheter förstod jag att jag var vilse . I ivern att komma ifrån alla skandalrubriker om MATCHEN lyckades jag nog komma åt lokala nyheter för Jönköping - ni vet man kan pernumererar på lokala nyheter från sin ort. Förutsatt förstås att man inte bor norr om Umeå - där går gränsen.


Annars har jag legat till halvnio på morgonen och känner nu en viss frustration över att "guldstunden" rusat ifrån mig.


Ska dressa om och ta resan förbi mor och far. Måhända vinka av förlovningsparet. Hoppas bara att gräsklipparen eller något annat inte är out of order. Ett besök på Skärgårdsdagen innan avresan till Pajala kan bli lagomt. Och ett hopsamlande av sammanträdeshandlingarna inför morgondagen - det lär väl bli sen ankomst hem från Pajala. Det är ju några mil - och rätt frestande att stanna upp några gånger och njuta av naturen.


Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Ett tips på kall,nyttig och god smoothie.
1 pkt frysta blåbär
6 dl vaniljyoughart
1 banan
Kör allt i en mixer,toppa med citronmeliss.
Slurp!

2007-06-03 @ 22:12:12
Postat av: Ylva

Låter inte som om den vore poängfri?

2007-06-03 @ 22:19:42
Postat av: Ylva Mjärdell

Det går ju att ta lätt varianten av vanilj yougharten.Men tillika,poäng,..nah,..livet är för kort för att levas efter poäng.Ät och njut!
Som du håller i gång är du värd varje uns men inte minst,behöver det.Inte minst för själen.
Kram!

2007-06-04 @ 00:37:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback