Kort mellan hägg och syren

Tyckte precis det var igår jag fotade först häggkvisten som blommade. Och idag var det dags för syrenen. Fast 5 dagar emellan var det enligt dateringen på korten. 1 respektive 6.

46461-304

Det här är fotat från min altan och syrenbusken - riktigt gammal sådan står på Svintorget.

46461-305

Här är en annan bondsyren - förmodligen härstammande från Bertils backe där de nya köparna för nu ganska många år sen osentimentalt sågade ner hela bersån. Fast nu har de stuckit upp igen på sina ställen. Denna huserar dock i föräldrarnas trädgård.

46461-306

Även äppelträdet står i mer än full blom. Lägg till detta ännu fler vilda blommor som vi såg i stan idag - tex den som heter något med senap - så går det nog att fixa blomsterkransar redan nu.

46461-307


Och så kommer korten från dagens nationaldagsfirandet.  Här är det Dan Enbom som "härförare" för hemvärnets marina enhet. Och så lyckades jag få med Kurirens fotograf Andreas på bild.

Nu har jag sovit ett par timmar (för mycket). Väcktes kvart över åtta av telefonen och hade lite svårt att veta om det var morgon eller kväll. Inbjudan till möhippa - kul.

Fotboll på TV - en match som tappat spänningen efter ledning för Sverige med 4 - 0. Fast nu blev den 5-0. De började skrika så jag trodde det skulle bli repris på Danmarks matchen. Vilket dråpligt mål!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback