Missade Erikas hus

Det blev något stressigt i morse. Far hade överraskats av att kopplingen släppt i vattenutkastet - så han fick börja om från början med nya kalsingar, sockar osv.

Månne därför Erikas hus föll ur mina tankar. Men det ska bli nästa gång jag åker till Alvik - då blir det fotobevis. Erikas hus ligger så högt och fint till - men med den gräsliga färg som var tidigare skulle man möjligen kunna kalla det iögonenfallande. Men smaken är som baken - fast Erika hade inte valt den heller.

Fast stressad hade jag inte behövt vara - felaktig information från sonen gjorde att vi hade en hel halvtimme till godo till "utsläppet". Fast det gjorde inte alls ont att sitta i solskenet och gotta sig.

Så var det traditionsenligt Gluggarna som inledde med Idas sommarvisa - och lika traditionsenligt avslutades det med Den blomstertid..

Sen var det kaffe och tårta på Västbacken.

Det kommer blir en hel del bilder också - men jag har sladden i Sunderbyn Därmed också meddelandet att jag är åter på expen.

Men det ska inte bli länge till - det gäller att passa på medan sommaren är här - att njuta.


Kommentarer
Postat av: Berndt

Vart tog min kommentar vägen som jag la in för flera timmar sen? Nu har du nåt gorm igen... Nå, vi får väl se om den häringa brasklappen fastnar. Om inte så drar jag ett klagomejl till dig!

Postat av: Ylva

Någon tidigare under gårdagen kan jag inte finna. Du har väl samma problem som mig - du klassas som spam. Skämt åsido så hade jag samma problem själv igår - och när jag gjorde om det kom båda med.

2007-06-09 @ 06:00:31
Postat av: Berndt

Absolut, jag är spam! Ja, Män Är Spam! Vilket jag för övrigt bloggar om idag....;-)

2007-06-09 @ 07:28:29
URL: http://web.mac.com/lulewolf/iWeb/tiberg.se/
Postat av: Ylva

Vad tusan - är jag MAN nu också. Tycker det räcker med SPAM.
Ska läsa din blogg framåt aftonen. Nu ska jag åter och njuta av solen. Ska ta min Skeppshultare och ta en sväng i paradiset Sunderbyn för att landa till 12-kaffe hos mor och far.

2007-06-09 @ 11:40:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback