Morgonens skämt!

Måste jag säga återfinns på Norrbottens Kurirens insändarsida. Både innehållet och de faktum att Kuriren valt att publicera den är faktiskt ett skämt - var och en på sitt sätt.

Den som läst och hört Kent Ögren har inga som helst problem att instämma i skribenternas önskan  att ta avstånd från ovederhäftiga påståenden. Vem minns inte Kents påståenden om privaläkare som "otyg" och till och med värre saker tror jag.

Den som missat det kan ta del av reprissändningen av gårdagens landstingsdebatt där han lyckades blanda in de faktum att Bo Hultin har en jordbruksfastighet i diskussionen om hur många landstingsråd det är skäligt att det ska finnas inom landstinget.

För att inte tala om tidigare landstinsfullmäktigen där han använt utstuderad härskarteknik - inte minst mot våran gruppledare Jens som fick tillmälen som "unge man", "lille pojk" och så vidare. Allt enligt regelboken för härskarteknik - nedvärderande och förlöjligande.

Jag kan undra om inte Britt Westerlund och hennes drabanter vid morgonens frukost i Kalix faktiskt diskuterar om deras inlägg inte var lite dåligt tajmat?

Skribenterna vill också markera att de - samtliga sossar i landstinget - har fullt stöd och förtroende för socialdemokratins regionale företrädare landstingsrådet Kent Ögren.

Motsatsen hade nog platsat som ettan-nyhet. Men att släppa fram dessa partimegafoner? Det är ju nu inte min sak att avgöra - men jag kan notera att inte ens "husbondens röst" - NSD släppt fram den i sin helt.

Annars blir det nu "språngfika". Trevligt herrbesök väntar på expen - det gäller att lägga på ett extra kol.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback