Mörkt mycket mörkt

Alltså det är sammet ute - riktigt ljuvligt fuktig syresatt luft och så ett mörker värdigt mitten av augusti.

Måhända är det vår herre som drar för rullgardinen när han hör hur ombuden vid kd:s riksting i Sundvall bemötte sin partiledare.
Expressens nättidning.

Själv är jag riktigt frustrerad över att jag inte kommit mycket längre än en garderob och tre byrålådor. Har så förtvivlat svårt att kasta saker - i början av städperioden i alla fall. Måste till och med prova trosor om de är bevarandevärda eller ej!

Men tredje lådan med baddräkter och bikinis ändå från 70-talet fick en omild behandling.

Middag och mor och far. Köttfärsbiffar med både rotsaksgratäng och färskpotatis. Inmundigad i kuvösen med regnet smattrande på taket.

24 mm regn vid 12-tiden - det lär väl ha kommit minst lika mycket till.

Men för varje dag det regnar ökar oddsen för sol och värme.

Har varit en ärende sväng till stan också. Betat av riktigt bra!

I morgon ska bli tidig morgon för jag ska till Alvik för konsultation om företagets bokföring. Och därefter med 3 tjejer - varav 2 ska spela - till Piteå Summergame. Faktiskt höjdare både uppdragen!

Och så ser jag framemot att träffa mina nya grannar under helgen. Ska bli spännande att se om vi faktiskt varit grannar nere på Arrende/Agronomvägen?

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

Regn och rusk,här kommer två små boktips från mig.Har själv tillbringat en och annan timme med en god bok medan regnet smattrat mot rutorna.
Först en historisk roman där man nästan känner doften av skräck och rök genomsyra ett England på 1500- talet fyllt av fara och intriger.Kryddad med en gnutta tantsnusk.
Philippa Gregory:I Drottningens närhet.
Mihaly Csikszentmihalyi:Flow,ledarskap och arbetsglädje-
"Vi står inför enorma problem,alltifrån den oundvikliga utarmningen av naturtillgångar till de många stressmomenten i vår allt mer pressade livsstil,till de spänningar som härrör från den ojämna fördelningen av resurser mellan rika och fattiga både inom och mellan olika samhällen"
"Den kapitalistiska visionen står nu ensam på världsscenen.Kommer de som stöder den att förstå och acceptera det ansvar som följer med de privilegier som de har blivit tilldelade?Eller kommer de,som så många andra ledande skikt före dem ,att tro att de fått sin makt på ett rättfärdigt sätt och att de inte behöver tacka de mindre lyckosamma,vars slit betalar deras bonus och aktieoptioner?"
Kram från bokmalen!

2007-06-28 @ 22:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback