När fan blir gammal...

I NSD idag - icke länkbar artikel - kan jag läsa att "Socialdemokrat vill veta hur lokalt avtal påverkar Bodens dagbarnvårdare". I artikeln kan jag också läsa att socialdemokraterna i Boden tycker att familjedaghemmen är ett viktigt komplement till förskoleverksamheten.

Nu verkar det som om socialdemokraterna - likt fan - blir religiös. Fan när han blir gammal och socialdemokraterna när det hamnar i opposition.

Vem har tidigare hört socialdemokrater tala väl om familjedaghem? inte jag i alla fall - och åtminstone inte på Luleåsidan från Sunderbyn sett. Tvärtom om har sossarna sett till att det knapp finns några familjedaghem längre.

Vidare undrar Maria Bandh, socialdemokrat, om inte Boden möjligen kunde få en självstyrande förskola likt Ur och Skur i Luleå.

Man bara häpnar. Tänk om Maria visste hur sossarna med alla medel försökte stoppa den förskolan. Och hur de faktiskt mest tack vare Anna Grönlund och Folkpartiet till slut fick etablera sig.

Men å andra sidan så kommer inte alliansen i Boden att motverka en sån förskola - så Maria kommer nog att få ett positivt svar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

länk til artikeln:
http://www.nsd.se/artikel.aspx?artid=62443&arkiv=False&city=13

2007-06-13 @ 16:20:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback