Semester fas II

Första veckan är liksom inskolning till semester. Ett och annat "ogjort" gör att man har ena benet kvar i jobbet. Men nu har jag skrivit sista Tidningskrönikan till "mina" förtroendevalda.

Den innehöll inte särskilt mycket utöver det vanliga. Kurirens ledarsida ägnas även idag - förutom Lördags Notera - åt Kd:s riksting.

Såg ettt inslag i Rapport i går kväll där en fd gynekolog stod i talarstolen. Hon berättade hur hon tagit hem ett aborterat foster ovh visat sin 4-årige son. Som tyckte "babysen" var gullig men hade undrat vem som dödat honom.
Själv undrar jag om det lämpliga i att - professionen? -tar hem aborterade foster - om än i formalin?

Själv ska jag börja morgonen med att plocka in mina kläder som hängt ute på vädring.

Det är svårt att bryta gamla mönster. Till sommaren - dock tidigare än nu - skulle alla kläder ut på vädring. Kläder som förvarats i hängande plastgarderober på vindar och i häbren.

Ibland hade de haft sällskap av "malkulor" - medel mot att malen skulle äta upp yllekläderna. Det ar väl dem de gav sig på.

Men trots att platsgarderober, häbren, malkulor och till och med malen lyser med sin frånvaro så ska kläderna ut. Fast det är väl ett rationellt sätt när garderoben i alla fall ska tömmas på dammråttor!

Jag kanske hittar några lik i garderoben att skriva om senare idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback