Tjäna Rakel

Idag när vi gratulerar Rakel (och Lea) så är det svårt att inte bli otålig över att sommaren bara smet iväg. 10 grader och mul är inget att skriva hem om. Osökt går tanken till om hur länge vi ska få tjäna Rakel innan den återvänder?

Och apropå kärlek (som väl tjänandet för Rakel innebar) så vill nu Gällivare kommun exportera sin idé med en Kärleksstig.

Nu är det väl fler - ganska många tom - som har gator som heter Kärleksstigen. Kalix till exempel. Men i Gällivare är stigen hela 5 kilometer lång - kan undra om det inte tänkt man ska orka med annat än att promenera på Kärleksstigen.

Och lättpåverkad är jag. Efter att ha läst ledaren i Norrbotten Kuriren vet jag inte riktigt vad jag tycker i frågan om tillsättande av offentliga och statliga tjänster. Lite vet jag dock - men riktigt hur lösningen ser ut vet jag inte. Ska återkomma med några reflektioner senare - förhoppningsvis idag - medan ni minns att jag öppnade näbben i frågan.

Men nu måste jag dressa på. Idag är det hemtjänst eller svart taxi - vad ni väljer att kalla det. Mor ska till tandläkaren på Örnäset och eftersom det är folktandvården och inte en privat tandläkare så kan hon inte nyttja färdtjänsten.

Och under tiden hon är där hoppas jag hinna förbi jobbet och pricka av något ytterligare från svarta listan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback