Vilken festkväll!

Stort tack till Gerd och Lars som ordnat sån trevlig inramning på vår avslutningsträff för vårsäsongen. Här är dom;

46461-343

"Söta! men suddiga - nu måste det bli privatlektioner av Camilla.

Lax och mozzarella med tomater i foliepaket - och 10 minuter på glöden. Till detta sallad, melon och jordgubbar till efterrätt. Plus kaffe och goda bullar förstås.

Tipspromenad - 6 av 8 rätt. Klarade inte antal gräsfrö på ett kilo - men missade bara med en miljon frön - peanuts. Och så längden på "springbanan" på  Arcus.

Glad att klara kommunalskatten och omslutningen på driftsbudgeten. Annat hade varit pinsamt.

Els och jag vann spurtpriset - men det var på håret. När vi fyllde i sista frågan hade vi en ruta kvar - så det var bara att lubba tillbaka - men vi hann i alla fall.

Kul att Lars kom - vår nyinflyttade folkpartist från Västerås. Men hans möte med folkpartiet kunde börjat bättre. Vid hans ankomst konstaterade Kjell att antingen har du lite luft i däcket eller så är det punka. Till och med jag såg att det var det senare.

Och så grillade vi korv. Gerd hade smugglat med en korvring - och den var uppskattad. Elden/glöden sitter i våra gener och att få stå där med pinnen och svärta korven - äta av - och svärta mera. Det är LYCKA!

Och alla fick pris - och trots att jag fick välja som nionde person fick jag en jättefin väska. Och när jag kom hem fick jag se att det var en riktigt fin picnicväska med bestick, glas och tallrikar.

Nu ska jag se om något foto blivit mindre suddigt än ovan publicerat.

46461-344

Kvällens segrare - med full pott - Mikael Leijsö!

46461-345

Kvällen "mathållerska" och värdinna - Gerd.

46461-346

Tre fullmäktigeledamöter på en bänk - Marja - Thomas - Johan.

46461-347

Och så Sofie, Karin, Els och Eira. Kan undra vad Els beskriver - någon dust från landstingsfullmäktige?

46461-348

Och så återigen en riktig suddig rackare - men här finns inga hämningar att publicera - så länge jag själv kan se vilka som är på bild: Eira A, David S och Marie G. Dock har jag lite svårt att identifiera han som smyger bakom plankan - Lars?


Nu ska jag klia myggbett!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback