Apropå matcher

så ser jag att vänsterpartisterna går i klinch igen. Noterade i går att deras  styrelse bestod av ett för mig stort antal helt okända personer. Idag kom förklaringen - både Annika Sundström och Ulrika Lundberg hoppade i sista stund.

Och att Mårten Ström inte kunna hålla sig borta från partkongressen där Mona valdes trots de "sura uppstötningar" - magkänslan - han har om att valet inte är rätt.

Inga försiktiga uttalanden om sossarna i Boden. Sign. iakttagare i Boden skriver om "stalins fäste", "inbördeskriget fortsätter" och om Hans Rolfs som "mästerliga bastion".

Och inte kan jag lämna svenska kyrkan nu heller. Sign. Svenska kyrkan-medlem i Kalix avkräver besked av Hans Stiglund om svenska kyrkan verkligen ska tillåta vigslar av homosexuella. Ett utträde nu skulle "Gud" kunna tolka som om jag inte gillar det förslaget - och så vill jag verkligen inte bli uppfattad. Mörkermännen ska inte ha ett halmstrå vare sig det gäller aborter eller vigslar av homosexuella.

Och flera artiklar om oro ute i kommunerna för hur polisen omorganiseras. Polismästaren har kallat till extra sammanträde den 3 april om omorganisationen. Han lär ha besökt Kalix och därefter kallat till sammanträde - så jag kan ju undra vad som hände där.

I Kalix har för övrigt företrädare för det parti och bygger på lag och rätt fällts för svartbygge. Carl - Otto Gählman får bygga om sitt pannrum.

För övrigt var väl gårdagens (fast det var nog från i söndags) sämsta citat Mona Sahlins:  det är en god princip att vara emot allt som kristdemokraterna är för. Inte riktigt värdigt en som faktiskt aspirerar på att bli landets statsminister.

Fast jag tror Mona kommer att bli historisk en gång till - som den förste sossepartiledare som inte blir statsminister. Lägger någon emot?

Hur jag nu ska hinna röja min bil återstår att se. Den ska utlånas för transport av Liberal Ungdoms nya ordförande Frida Johansson Metso. Henne gillar jag!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om poliser.Polisen måste få ökade befogenheter och resurser för att komma åt och så även lösa olika typer av brott.
Vi måste värna om samhällets grundpelare,de pelare som håller upp samhället varav rättsväsendet är en synnerligen viktig "pelare".
Jag vill inte ha,jag vägrar ett samhälle där människor rycker på axlarna för att dom inte orkar bry sig om.
Ett samhälle där föräldrar inte vill,orkar eller kan ta hand om sina barn.
Ett samhälle där föräldrar inte orkar eller vågar stå på sig.Ett samhälle där man inte vågar stå för vad som för dom allra flesta är rätt och fel.
Ett respektlöst,kallt och hårt samhälle där den enda lag som gäller är djungelns.Vi får aldrig ge upp,vi får aldrig sluta orka bry oss om,vi får inte bli de fullblods egoister ett kallt och hårt samhälle fostrar.Vi måste alla hjälpas åt.
Av de många blommor på ängen är den under namnet civilkurage en av de vackraste.....Där finns även blåklinten den blåaste blå för sanning och trohet.....

2007-03-20 @ 12:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback