Borta!

Om det nu funnit några opublicerade inlägg så var de i alla fall borta.

Vad har hänt sen torsdag morgon - det var då Radio Norrbotten bröt för lokala nyheter just när Kalla gav sig i väg. Som om det nåtts av mina svordomar - så ringde Jeanette Ögren bara någon timme efter. Och ville att jag skulle komma och diskutera hushållsnära tjänster på fredag eftermiddag i programmet Puls. Det kunde jag förstås inte - men det omöjliga tar bara lite längre tid - så vips hade jag förskjutit min revision en timme.

Torsdag kväll var också kvällen då Folkpartiet i Luleå bytte ansikte. Årsmöte med sju (personer) av den elva man- och kvinnostarka styrelsen som lämnade. Och det var inte vilka som helst som "lämnade skutan". Els som återinträdde som ordförande för ett par år sen för att med sin erfarenhet lotsa oss genom valrörelsen 2006. Birgit - som kommit och farit till Luleå i 3 omgångar och som väl gjort lika många in- och utspel i lokalavdelningens styrelse. En klippa som kassör - den gamle bankkassörskan. Och så Marja-Liisa som alternerat mellan sekreterare och studieansvarig och som varit en pärla på socialt kitt. Vår praktiker och allt i allo Gunder som passade på att vara i Vietnam på semester - utan honom skulle inte många valaffischer kommit upp under åren. Med stor hjälp av Nisse och Bertil som nu också lämnar styrelsen. Nisse som har många år i styrelsen och många förtjänster. En baddare på att skriva "elaka" insändare - vilket han lär fortsätta med. Bertil har inte så många år i styrelsen - har varit slaven på vagnen med sina "nya ögonen". Här har det inte funkat med att så här har vi alltid gjort.

Riktigt stort tack till er alla - och även om ni nu lämnar "skutan" i form av styrelsen så hoppas jag och tror att det blir en och annan insats för den liberala familjen. Ständig plats på soldäck är nog inget för någon av er.

Och nu mina vänner ska avsluta med att bildmässigt introducera delar av den nya styrelsen. Vilket innebär att jag nu går i från och pillar lite på telefon och dator.

Kommentarer
Postat av: Nils - Gustav Ökvist

Jag tror mig veta att alla vi som lämnat styrelsen kan väl inte annat än känna stor tillförsikt då vi väl vet vilka duktiga människor som kommer efter oss. Många har ju dessutom varit med under de år som gått en del ännu längre, men visst kommer man att "hålla ögonen" på vad som händer och sker. Jag är inte ett enda dugg orolig för att det inte kommer att fungera det ska bli spännande att följa de jobb ni har för avsikt att genomföra. Kan bara önska er lycka till.

2007-03-06 @ 20:15:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback