En bild säger mer än tusen ord!

Jag skulle kunna dra många växlar på det här fotot som jag tog i morse - på min egen lilla lägenhetsdörr. Prydd av den tradionsenliga kransen från scouterna här i byn. 150 kronor - billigt för så snygg krans.

46461-214

Men här kan också symbolisera det allt strul jag haft med att lägga tillbak alla foton jag pillat bort - alla är tillbak i arkivet nu och det är bara Sara, Lisa och Thomas som inte är återbördade i bloggens nymodiga bildarkiv.

Fotot kan också symbolisera att julen varar än till påska.

Den kan också symbolisera att jag borde varit hemma och röjt sånt idag - men om jag tycker det är kuligare med jobb just idag så är väl det juste?

Kom hem vid sex-tiden och hann äta lite innan jag fick ett oannonserat "kommunalpolitiskt" besök. Det är väl såna som gör att jag trivs att bo i en by. M (så skriver bloggproffsen i Kuriren) ville diskutera hur tokigt det är att bygga bort byns sista "stadspark".

Jag kunde ju bara hålla med men förklara att jag ställts utanför laget - det vill säga förklarats för jäv eftersom mor och far är berörda. Men det gör ont att höra henne säga  "att man vet ju hur det är mot kommunen - det låtsas lyssna och sen tutar det och kör".

Fast fler gånger ska jag komma ihåg och fundera  - och kanske säga att Du får faktiskt de politiker Du röstar fram. Dock misstänker jag att M får lida oförskyllt - kanske? Visst är det härligt att valhemligheten finns?

Nu ska jag koppla av och somna till Six feet under.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback